El-Ingeniør

Company: Johnson Controls
Job type: Other

El-Ingeniør - WD
Brænder du for produkt- og konceptudvikling inden for el-engineering? Kan du se dig selv som en del af et team, der udvikler og vedligeholder styringsløsninger til køleanlæg og varmepumper? Så læs videre og se hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!
Johnson Controls er en global leverandør af bygningsteknologier og løsninger med over 100.000 medarbejdere, som er dedikeret til at skabe en sikker, komfortabel og bæredygtig verden. Hos Johnson Controls i Aarhus udvikler, fremstiller og sælger vi kompressorer, køleanlæg og varmepumper til industrielle og maritime kundesegmenter.
Hvad du vil lave
Hos Johnson Controls i Aarhus søger vi nu en dygtig El-Ingeniør til vores El-Engineering team, som er ansvarlig for ordre-engineering samt udvikling og vedligeholdelse af styrings- og elektriske løsninger på køleanlæg og varmepumper. Du vil i denne rolle få ansvar for egne el- og styringsprojekter med en stor kontaktflade til både kollegaer og samarbejdspartnere i Danmark såvel som globalt. Ved større projekter kan projektledelse også blive aktuelt. For den rette kandidat, vil det også være muligt at få ansvar for teamledelse.
Vi værdsætter et uformelt arbejdsmiljø, hvor god kommunikation og et positivt arbejdsklima er essentielt. Vi ved, at innovation og resultater drives af vores medarbejdere, og vi tilbyder derfor rige muligheder for både personlig og faglig udvikling i et miljø, der kendetegnes af ekspertise, videndeling og samarbejde.
Hvordan du vil gøre det
I rollen som El-Ingeniør vil dine primære opgaver være ordrehåndtering, produkt- og konceptudvikling, samt vedligeholdelse af eksisterende produktionsgrundlag og produktdokumentation. Du vil definere og udvælge relevante teknologier og komponenter, og du vil udarbejde specifikationer, el-diagrammer, styklister, manualer, instruktioner m.m. Endelig, vil du deltage ved testkørsel og forsøg på matriklen her i Aarhus.
Qualifications
Hvem vi leder efter
Krav
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse som el-ingeniør, maskinmester med el baggrund, energiingeniør eller lignende.
Høj grad af evne til at grave ned i det analytiske, og forståelse for teknologierne.
Som person er du proaktiv, nysgerrig, detaljeorienteret og har et positivt mindset.
Du er en holdspiller og evner samtidig at arbejde selvstændigt og struktureret i et miljø, hvor vidensdeling er essentielt.
Du kommunikerer på dansk og engelsk.
Foretrukken
Vi foretrækker, at du har 3+ års erfaring med el-engineering.
Det er desuden et plus hvis du har kendskab eller erfaring med én eller flere af nedenstående:
Maskintavler, frekvensomformere, motorer, elektriske installationer på maskiner, instrumentering samt styrings- og reguleringssystemer.
Maskindirektivet og standarden for elektrisk materiel på maskiner.
CAD erfaring, gerne SEE Electrical.
Procesanlæg, ATEX og gerne industrielle køleanlæg og varmepumper.
Lyder dette som dig? Så send os din ansøgning via vores hjemmeside i dag, da vi løbende gennemgår ansøgningerne, og besætter stillingen når den rette kandidat er fundet. Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Engineering Manager Lars Sørensen på telefon eller .
Job Engineering
Primary LocationDK-Denmark-Hoejbjerg
Organization Bldg Technologies & Solutions

Apply for this job