Toimituspäällikkö

Company: Kurikka-lehti Oy
Job type: Other

Olemme perheyritys, joka kustantaa neljännessä sukupolvessa viittä eri paikallislehteä Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla. Tilattavat paikallislehtemme JP Kunnallissanomat, Kurikka-lehti, Kyrönmaa-lehti, Pohjankyrö-lehti ja Tejuka-lehti ovat ilmestymisalueidensa ykkösmedioita, jotka tarjoavat lukijoilleen ainutkertaista paikallista sisältöä. Lehtemme ovat toimineet paikkakunnillaan kuudestakymmenestä vuodesta yli yhdeksänkymmeneen vuoteen.

Haemme Kurikka-lehden toimitukseen Kurikkaan
TOIMITUSPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko positiivinen ja ulospäinsuuntautunut tyyppi, joka ei pelkää ihmisten kohtaamista? Oletko innostunut ja idearikas tekijä, joka pysyy sovitussa aikataulussa ja linjassa paineidenkin alla? Jos vastaat näihin kysymyksiin kyllä, voit olla etsimämme toimituspäällikkö!

Toimituspäällikkönä vastaat toimituksen ja palvelutiimin kanssa lehden valmistumisesta ajallaan sekä lehden sisällöstä ja sen kehittämisestä yhdessä päätoimittajan kanssa. Toimituspäälliköltä odotamme mielenkiintoa paikallisiin asioihin sekä sitoutumista paikalliseen yhteisöön.

Päivittäisessä työssäsi koordinoit toimituksen työtä sekä teet kaikkia valokuvaavan toimittajan työtehtäviä ideoinnista julkaisuun.

Tarjoamme:
  • Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yhtiössä
  • Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
  • Vahvasti alueellaan tunnetun lehden
  • Hyvän työilmapiirin sekä joukon huumorintajuisia ja reiluja työkavereita
  • Mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden itse kehittää osaamistaan
  • Perehdytyksen ja organisaation tuen työllesi
Vaatimuksena on aikaisempi kokemus toimitustyöskentelystä, mutta kokemustakin tärkeämpiä ovat vahva käsitys riippumattomasta journalismista sekä hyvä yleistieto. Myös kokemus esimiestyöstä on eduksi. Aktiivisuus, rohkeus, tavoitteellisuus sekä ideointikyky antavat sinulle mahdollisuuden menestyä tehtävässä. Arvostamme lisäksi itsenäistä ja itseohjautuvaa työskentelytapaa.

Laita CV ja hakemus työnäytteineen heti, koska käsittelemme niitä jo hakuaikana.
Viimeistään 01.02.2021 mennessä osoitteeseen . Sähköpostin aiheeksi "Toimituspäällikkö".

Lisätietoja tehtävistä voi kysyä
Päätoimittaja Johannes Ujainen, ,

Lehtemme ovat kymmenien vuosien ajan toimineet alueidemme tiedonvälittäjänä ja tilaajia on yhteensä yli . Voit tutustua tarkemmin lehtiimme nettisivujemme kautta:

| |
|

Apply for this job