24 uur inwonen zorgverlener voor ouderen zorg

Company: Babs Zorg Bureau
Job type: Contract
Industry: Healthcare

Wj bieden volledig uit het PGB betaalbaar thuiszorg en huishoudelijke hulp op maat.

Wij hebben de beste voorstel voor u! Ons concept inwonen zorgverlener 1 t/m 3 maanden.

Wat kan ons inwonen zorgverlener voor u betekenen: ·
De taken kunnen bijvoorbeeld: samen (een deel van) de dag doorbrengen, samen wandelen, een spelletje doen, een goed gesprek voeren, herinneringen ophalen, buitenshuis een activiteit ondernemen, bezoek aan familie en vrienden, begeleiding en vervoer naar afspraken of bij winkelen, organiseren en herinneren aan afspraken, een luisterend oor bieden, samen bewegen, bereiden van maaltijden.
Het is iemand die er voor alle tijd voor u, die luistert, helpt u wensen en behoeften te vervullen echt de dingen doet die u belangrijk vindt.

Persoonlijke verzorging
Het is ingrijpend om ondersteuning te accepteren bij het wassen en douchen, aankleden, eten en drinken en toilet gang. In dergelijke situaties gaat het vooral om respect, vertrouwen, zekerheid, waardigheid en eigen imago. Onze inwonen zorgverlener werken zorgvuldig en met toewijding, leren u goed kennen en verzorgen u vanuit uw voorkeuren en behoeften.

Kosten en vergoeding
€100 per dag, als het niet voor u betaalbaar is, u kunt bij financiering hulp "WMO" terecht bij de gemeente van uw woonplaats. Bemiddeling bij 24 uur zorg dag- en nachtzorg, toezicht en begeleiding (in bijna alle gevallen voor 100% betaalbaar vanuit het pgb!).
U kunt ons werkdagen bellen: 055 –5347232.
Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Apply for this job