Senior Quality Engineer

شرکت: Johnson Controls
نوع شغل: Other

Senior Quality Engineer - WD
Brænder du for kvalitet, projektledelse og udvikling i et stærkt internationalt brand? Du får en central rolle i et kompetent og motiveret kvalitetsteam, hvor fokus er på at sikre kundetilfredshed. Kan du se dig selv i en international organisation med en bæredygtig dagsorden og ubegrænsede karrieremuligheder? Så læs mere om hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!
Hvad du vil lave
Vi tilbyder en spændende stilling i en global organisation, hvor du vil være med til at bidrage til en mere bæredygtig verden. Vi har et positivt, videnstungt og samarbejdspræget klima, og du vil opleve en hverdag med en stor kontaktflade til forskellige interessenter og afdelinger.
Til vores fabrik i Holme, Aarhus, søger Johnson Controls en kompetent QA Ingeniør med kompetencer og drive inden for kvalitet, projektledelse samt metode- og procesudvikling. Johnson Controls er en global organisation med mere end 120.000 medarbejdere, og vi er specialiseret i udvikling, produktion og salg af effektive og energivenlige bygningssystemer og teknologier. På vores fabrik i Holme, producerer vi køleanlæg og varmepumper til eksterne og interne kunder på verdensplan, og det er essentielt at vi leverer den forventede kvalitet.
Hvordan du vil gøre det
Styring af fabrikkens leverandører og videreudvikle leverandørprocessen med fokus på kvalitetsdelen.
Styrke interaktion og samarbejdet med koncernens Globale Supplier Quality organisation med fokuseret tilgang på at udvikle fabrikkens leverandører.
Styre APQP-aktiviteter direkte med leverandører og lede interne produktkvalifikationer.
Pro-aktivt at støtte High-Performance-Teams i produktionen, så problemløsning og proces-audit styres effektivt.
Lede, udvikle og drive kvalitetsforbedringer, samt udvikle kvalitetsledelsessystemet og sikre dets fortsat egnethed.
Ad hoc kvalitetsopgaver, samt rådgive i alle kvalitetsmæssige spørgsmål på alle niveauer.
Opfølgning på kvalitets-nøgletal, samt adressere og facilitere robuste problemløsninger.
Træning og uddannelse i Quality-Core-Tools, såsom FMEA, 8D, Simple-Problem-Solving, PPAP etc.
Proces-ejer af internt auditprogram, herunder styring af Layered Process Audit.
Fremme risikobaseret tilgang for at identificere specielle karakteristika.
Qualifications
Hvem vi leder efter
Personen med den nødvendige erfaring og med en relevant videregående uddannelse som ingeniør, maskinmester eller lignende. Du har solid erfaring med ISO 9001 eller IATF 16949/VDA og har en procesorienteret tilgang, hvor kundetilfredshed altid er ledestjerne. Du er ansvarsbevidst i tanke og handling og fremstår som en respektfuld rollemodel. Du trives ved at få proces-ejerskab og være meningsdanner på hvorledes vi når aftalte målsætninger. Du vil med fordel være ekspert i APQP/PPAP og projektledelse, samt til SQE arbejdet.
Du arbejder systematisk og evner at holde flere bolde i luften. Du trives i en omskiftelig hverdag i en international organisation med mange interessenter. Vi ønsker at du skal være en global og lokal kompetence, hvor man bliver hjulpet og supporteret på højt fagligt niveau. Du besidder et højt drive, er engageret og vedholdende, og endelig er det vigtigt at du kan kommunikere professionelt med interessenter på forskellige niveauer. Med den rette kandidat vil jobbeskrivelsen kunne tilpasses til begge parters gavn.
Du er en fremragende kommunikator og kommunikerer flydende på dansk og engelsk.
Ansøgning
Lyder ovenstående som dig? Så send os din ansøgning med det samme via vores hjemmeside, da vi screener løbende og besætter stillingen når den rette kandidat er fundet.
Hvis du ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte Quality Manager Henning Bojsen på .
Job Quality & Continuous Improvement
Primary LocationDK-Denmark-Hoejbjerg
Organization Bldg Technologies & Solutions

Printگزارش سوء استفاده

Apply for this job