Projektleder

شرکت: Johnson Controls
نوع شغل: Other

Projektleder - WD
Er du en alsidig projektleder med viden og interesse for køleanlæg eller varmepumper? Så læs mere om hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!
Hvad du vil lave
Johnson Controls Danmark udvikler, producerer og markedsfører komplette køleanlæg og varmepumper til industrielle og maritime applikationer og er en af verdens førende på området. Til vores projektafdeling i Hornslet, er vi på udkig efter en Projektleder, som kan lede vores projekter fra start til slut.
Vores afdeling servicerer mange industrisegmenter, herunder slagterier, mejerier, hospitaler, varelagre, farmaceutiske virksomheder, fjernvarmeværker og lignende, primært med industrielle anlæg baseret på NH3, HFC, CO2 og HC. Afdelingen består af både projektledere, ingeniører, tekniske tegnere, montagemontører og montage teamledere.
Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende stilling med stor personlig frihed og professionelt ansvar i en virksomhed med en historie, der begyndte for mere end 125 år siden. Som medarbejder hos Johnson Controls bliver du en del af en engageret og kompetent virksomhed præget af kundefokus, passion for at vinde, sammenhold og et miljø, der tilbyder udfordringer.
Hvordan du vil gøre det
Som Projektleder i vores projektafdeling er de væsentligste opgaver at sikre den tekniske sagsbehandling og beregning af projekter samt indkøb, logistik og ikke mindst styring af økonomien i projektet. Hertil kommer overlevering og sparring med el-afdelingen og den tekniske sparring og support til montageafdelingen og i nødvendigt omfang on-site tilstedeværelse ved byggemøder og ifm. kritiske projekt milestones.
Dine primære ansvarsområder vil således være:
Projektledelse og kontrakthåndtering ift. levering af varmepumper eller køleanlæg.
Den professionelle og faglige kontakt til kunden og entreprenører
Dimensionering af teknisk udstyr som indgår i JCI's varmepumper og køleanlæg
Ansvar for logistik, indkøb og levering
Koordinering af montageprocessen og montagebemanding i samarbejde med teamledere for montageafdelingen.
Idriftsættelse, ydelseseftervisning og overlevering af projekt til kunden, i samarbejde med opstartspersonel.
Qualifications
Hvem vi leder efter
Du har en teknisk uddannelse som enten ingeniør eller maskinmester med erfaring fra en lignende stilling, hvor du gerne har arbejdet med varmepumper, industrielle køleanlæg, energianlæg eller andre former for procesanlæg.
Vi forestiller os desuden at du:
Med fordel har 3-5 års erfaring med projektledelse af større projekter - Du styrer hjemmevant et projekt fra start til slut, herunder budgetter, ressourcer, indkøb og logistik.
Du har et stærkt overblik, selv når det går stærkt, og formår at holde styr på alle opgaver.
Har en arbejdsom og resultat-drevet mentalitet, samt evnen til kritisk at analysere og optimere processer.
Besidder gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner, samt evnen til at kommunikere tekniske oplysninger til personer som ikke har en teknisk baggrund.
Er empatisk og således god til at aflæse både kunder og kollegaer
Du skal trives i et team, hvor samarbejde og vidensdeling er i højsædet - men du skal også nyde at arbejde selvstændigt, hvor frihed under ansvar er naturligt. Som person er du er fokuseret på en travl dag, du har et stærkt kundefokus og godt samarbejde med kollegaer.
Ansøgningsfrist og tiltrædelse
Lyder dette som dig? Så send os din ansøgning med det samme, da vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem. Tiltrædelse sker efter aftale.
For yderligere info er du velkommen til at kontakte Projektchef Martin Poulsen på eller på telefon .
Job Engineering
Primary LocationDK-Denmark-Hornslet
Organization Bldg Technologies & Solutions

Printگزارش سوء استفاده

Apply for this job