Urgent!!! Oportunitate Angajare In Elvetia

Società: AMG
Tipo di lavoro: Tempo-pieno
Stipendio: CHF 8.000 / mensile
Settore: Salute

URGENT!!! OPORTUNITATE ANGAJARE IN ELVETIA

 

 

Cautam asistenti medicali pentru a profesa in structuri sanitare din Elvetia (Zurich, St. Gallen, Aargau, Thurgau, Thun), se accepta si fara experienta (inclusiv promotia 2017)

 

 

Pentru cei care nu cunosc limba germana, la nivelul B2, putem pune la dispozitie cursuri de limba germana (online pe Skype) si ne putem ocupa de obtinerea recunoasterii profesionale si a permisului de munca.

 

Va oferim sprijin pentru obtinerea recunoasterii profesionale, cursuri intensive de limba germana, obtinerea permisului de munca.

 

Experienta nu este obligatorie, insa constituie un avantaj pentru cei care au (mai ales in tari precum Italia, Germania, Austria, Franta, Belgia, etc.)

 

Se ofera salariu cuprins intre 4000 CHF si 8000 CHF.

 

Ne putem ocupa noi sa va obtinem recunoasterea profesionala (pentru cei care inca nu o au) pentru toate cantoanele (inclusiv pentru cele in care se vorbeste limba franceza, sau italiana), de obtinerea permisului de munca si inclusiv va putem pune la dispozitie cursuri de limbi straine (germana, franceza, italiana) cu certificate lingvistice recunoscute in Elvetia. 

 

NU SE PERCEP COMISIOANE DE MEDIERE!

 

 

CV-urile se pot trimite prin e-mail la [...] . 

Detalii pe www.amgjobs.eu  sau la telefon 0760.387.404

Canditati per questo lavoro