Kostendeskundige Enschede

Empresa: Kracht Recruitment
Tipo de trabalho: Outras
FunctieEr wordt jou een gevarieerde functie aangeboden; breed qua taken en tevens divers door het verschil in grootte van projecten. Er is veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling: in tenders en opleiding. Salaris en emolumenten zijn marktconform. U calculeert grote woningbouwprojecten, gevarieerde utiliteitsbouw en onderhoud- en renovatieprojecten binnen de verschillende afdelingen van het bouwbedrijf. Als kostendeskundige coördineert u de calculatiewerkzaamheden ten behoeve van een bouwproject. U stelt ramingen en elementenbegrotingen in de diverse fasen van het ontwikkelings- en voorbereidingsproces op of laat deze opstellen. U neemt calculaties door met hoofd calculatie en/of directie en indien nodig met externe kostendeskundigen en/of opdrachtgevers. U laat offertevergelijkingen maken en meer- en minderwerk uitrekenen. U begeleidt een of meerdere calculatoren of stagiairs.
Aanbod
  • Salarisindicatie: € +
  • Laptop, telefoon en auto van de zaak
  • Vast dienstverband
  • Je krijgt alle vrijheid om je werk naar wens in te vullen, denk aan flexibel in te delen verlofdagen en werktijden
  • Je werkt met een ijverig team van enthousiaste en zelfsturende collega's
  • Er wordt goed voor je gezorgd; gezond eten, sportfaciliteiten en een goed pensioen
Profiel en vaardighedenEen nauwkeurige en efficiënte aanpak is essentieel in deze functie. Daarnaast vragen wij een afgeronde bouwkundige opleiding op HBO niveau en minimaal 5 jaar ervaring als calculator of kostendeskundige en een aanvullende calculatieopleiding. Kandidaten met een afgeronde bouwkundige opleiding op MBO niveau, kunnen in aanmerking komen indien zij over zeer ruime passende ervaring beschikken en aanvullende cursussen.

Over de organisatieOnze opdrachtgever is een vooraanstaande aannemer die zeer actief is op de markt van grote bouwwerken. Het is een jong, dynamisch, no-nonsense bedrijf met een open cultuur en een platte organisatie met korte lijnen en

Aplique para este trabalho